Aktuális étlap

Étkezési térítési díj befizetés:
Étlap tervezet
Minden korosztálynak
2020. február 17-21.

 Hétfő
02.17.
Kedd
02.18.
Szerda
02.19.
Csütörtök
02.20.
Péntek
02.21.
tízóraiMadártej
Fatörzs kifli (kakaós)
Gyümölcs tea
Búzakorpás diákrúd
Baromfi felv.
Zöldpaprika
Gyümölcs tea
Korpás zsemle
Delma
Bécsi felv.
Paradicsom
Gyümölcs tea
Kukoricás kenyér
Vajkrém
Csirkemell sonka
Uborka
Tejbegríz kakaóval
allergének1,3,6,9,101,6,71,71,6,7
EbédKaralábéleves
Tarhonyás hús
Vegyes vágott sav.
Daragaluska leves
Bolognai spagetti
Alma
Brokkoli krémleves
Hentes tokány
Párolt rizs
Babgulyás
Farsangi fánk
Alföldi reszelttésztaleves
Zöldbabfőzelék
Natúr csirkemell
Félbarna kenyér
allergének1,3,6,7,91,7,91,3,6,7,91,3,6,7,91,3,7,9
UzsonnaPárizsi felv.
Telj. kiőrl. kenyér
Uborka
Tönkölyös telj. kiőrl. kifli
Kockasajt
Lekváros táskaGyümölcsjoghurt müzlivel
Zabszelet keksz
Paprikás diákcsemege
Tönkölyös telj. kiőrl. zsemle
Kápia paprika
allergének1,6,71,6,71,3,71,3,5,71
2020. február 10-14.

 Hétfő
02.10.
Kedd
02.11.
Szerda
02.12.
Csütörtök
02.13.
Péntek
02.14.
tízóraiGyümölcs tea
Korpás zsemle
Kenőmájas
Uborka
Tej 1,5%-os
Gabonaszelet
eperrel és chiamaggal
Gyümölcs tea
Telj. kiőrl. kenyér
Pulykamell sonka
Kápia paprika
Kakaó
Császárzsemle
Vaj
Gyümölcs tea
Tönkölyös telj. kiőrl. zsemle
Szalámikrém
Paradicsom
allergének1,6,75,6,7,111,6,71,6,71,6,7
EbédLebbencsleves
Rizottó (sonkás)
Narancs
Csontleves
Húsgombóc (sertés)
paradicsomszósz
főtt burgonya
Félbarna kenyér
Májgaluskaleves
Brassói aprópecsenye
sült burgonya
Káposztasaláta
Gyümölcs leves
Rántott halrúd
Párolt rizs
Tartármártás
Gulyásleves
Túrós batyu
Alma
allergének1,3,6,7,101,3,6,7,101,3,91,4,71,3,6,7,9
UzsonnaKakaós csigaZala felv.
Telj. kiőrl. kenyér
Zöldhagyma
Pizzás csiga
Gyümölcspüré
Gépsonka felv.
Telj. kiőrl. kenyér
Zöldpaprika
Gyümölcsjoghurt
Rizses falatok
allergének1,61,61,71
7

Étlapváltozás joga fenntartva!



Allergén táblázat

SzámozásMegnevezésRövidítés
1.Glutént tartalmazó gabona
(búza,rozs,árpa,zab,tönköly,kamut búza)
Glutén
2.Rákfélék és azokból készült termékekRákfélék
3.Tojás és abból készült termékekTojás
4.Halak és azokból készült termékekHalak
5.Földimogyoró és azokból készült termékekFöldimogyoró
6.Szójabab és azokból készült termékekSzójabab
7.Tej és abból készült termékek beleértve a laktózt isTej
8.Diófélék azaz mandula,mogyoró,dió,kesudió,
pekándió,brazil dió,pisztácia,makadámia
Diófélék
9.Zeller és abból készült termékekZeller
10.Mustár és abból készült termékekMustár
11.Szezámmag és abból készült termékekSzezámmag
12.Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok
10mg/kg illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó
Kén-dioxid
13.Csillagfürt és azokból készült termékekCsillagfürt
14.Puhatestűek és abból készült termékekPuhatestűek
2019. április 1-től érvényes térítési díjak:

 Tízórai (Ft)Ebéd (Ft)Uzsonna (Ft)Összes (Ft)
Bölcsőde8520085370
Óvoda109239104452
Ált. iskola127326127580
Gimnázium
Szakiskola
440440
Felnőtt720720